Meseország küldetése

Meseország egy mag. A herceg álma. Egy pici terület, melyre belépve el lehet felejteni minden rosszat, fájdalmat és a lelkesedéssel, játékossággal, és bízom a játékossággal, szeretettel is lehet találkozni. Mindenkié. Fórumai, területe az érdeklődés szerinti mértékben nyitottak. Sokat lehet szépíteni, fejleszteni rajta. Ha jó ötlet, majd kinyílik, folytatják, ha nem akkor kifejezi azt az örömöt, amit az építés jelentett.

A „Tervezett események” oldalon meghirdetett rendezvényeit a herceg énektanárának nevét felvevő Alapítvány szervezi, felügyeli. Álom, hogy itt legyen a Zeneiskola zárókoncertje, egyszerűbb nyári színházi előadás, komolyzenei és akusztikus könnyűzenei koncert, érdekes, őszinte beszélgetések mérték és értékadókkal. Ugyanúgy szívesen látott vendég a népzene, a tánc is. Otthona a gitármuzsikának, hangszeres játékoknak.

Hogy megvalósul-e? Nem sok ez egy kicsit? De nagyon sok, lehetetlen küldetés. Biztos ismeritek a kérdést: Zene nélkül mit érek én? Álmok, jóakarat nélkül, mit ér az ember? Ahogy a kisherceg egy másik bolygóról, más világból nézett bennünket. A herceg sem szeretné elveszíteni az emberekkel együtt, velük született jót. Mindenkiben ezt látja, ezt keresi....